HOROR U LAKTAŠIMA: Očuh osumnjičen da je obljubio pastorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 12:37

HOROR U LAKTAŠIMA: Očuh osumnjičen da je obljubio pastorku

Policija brzo reagovala, osumnjičenom određen jednomesečni pritvor

T. J. (32) iz Laktaša uhapšen je preko vikenda zbog sumnje da je obljubio 15-godišnju devojčicu, ćerku svoje supruge.

U PU Banja Luka navode da im je čitav slučaj prijavljen u petak. Navodno je devojčicina majka saznala za zlostavljanje i odmah je reagovala i sve prijavila nadležnim službama.

Osumnjičeni je ubrzo uhapšen i, kako pišu lokalni mediji, već mu je određen jednomesečni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pritvor.

- Slobode je lišen T. J. zbog sumnje da je počinio krivično delo polna zlouoptreba deteta starijeg od 15 godina. Nakon kriminalistička obrade predat je u nadležnost tužilaštva - navode u PU Banja Luka.

Prema nezvaničnim informacijama, zlostavljanje se odigralo u kući u kojoj devojčica živi u domaćinstvu s majkom i očuhom. Navodno je očuh iskoristio odsustvo supruge kada je napastvovao njenu ćerku iz prvog braka.

Da li si se ikada osetio/la ugroženo od strane neke nepoznate osobe koja te je kontaktirala putem društvenih mreža?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Laktaši seksualno zlostavljanje očuh pastorka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.