HOROR U KRALJEVU! Očuh (20) danima tukao sedmomesečnu bebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 15:22

HOROR U KRALJEVU! Očuh (20) danima tukao sedmomesečnu bebu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Muškarac je danima tukao sedmomesečnu pastorku u Kraljevu zbog čega je uhapšen.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su muškarca (20) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on, u proteklih nekoliko dana, u porodičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao sedmomesečnu pastorku. Zbog zadobijenih teških telesnih povreda bebi je ukazana lekarska pomoć u kraljevačkoj bolnici nakon čega je prebačena na dalje lečenje na Univerzitetsku dečju kliniku u Beogradu.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova

011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova

062304-560, od 19 do deset časova

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.