HOROR U FOČI: Majka ZADAVILA tek rođenog sina, pa ga ZAKOPALA!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U FOČI: Majka ZADAVILA tek rođenog sina, pa ga ZAKOPALA!

Pripadnici Stanice javne bezbednosti Foča uhapsili su S.K. zbog sumnje da je zadavila svog tek rođenog sinčića.

- U toku kriminalističke obrade osumnjičena  je priznala da je 14. avgusta, u selu Krševina, opština Foča, u blizini kuće rodila živo muško dete i odmah ga udavila, a potom zakopala - saopšteno je iz policije.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Foča, radi ekshumacije i uviđaja, juče su na lice mesta izašli postupajući tužilac,  sudski veštak i uviđajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ekipa Odeljenja kriminalističke policije SJB Foča.

- Pronađeni su i ekshumirani ostaci beživotnog tela novorođenčeta, koji su vozilom pokopnog društva prevezeni u prosekturu Univerzitetske bolnice  u Foči  radi odgovarajućih sudsko-medicinskih veštačenja naloženih od strane tužilaštva - rekli su za "Nezavisne" iz policije.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Porodila se u šumi pa udavila dete

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2016, 09:28

Policija u Foči uhapsila devetnaestogodišnju S. K. koja je priznala čedomorstvo. Otkopani ostaci tela bebe i poslati na veštačenje. Krila trudnoću od porodice POLICIJA u Foči uhapsila je S. K. (19) zbog sumnje da je ubila dete pri porođaju, rekala je za naš list Danka Tešić,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.