HITNO HOSPITALIZOVAN: Povređen predsednik Austrije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 22:47

HITNO HOSPITALIZOVAN: Povređen predsednik Austrije

Austrijski predsednik Aleksander Van der Belen lakše je povređen tokom planinarenja.

Van der Belen se okliznuo tokom planinarenjau svom rodnom regionu Kaunergrat i pratioci iz jedinice „Kobre“ su ga odvezli u najbližu bolnicu.

Austrijski predsednik je zadobio ogrebotine i lakši potres mozga i rutinski će provesti noć u bolnici po savetu lekara koji ga leče, preneo je austrijski javni servis ORF. On će otkazati svoje sastanke na Forumu Alpbah sledeće nedelje, objavio je njegov tim na Tviteru.

BONUS VIDEO: SKANDAL U AVIONU Posada u obroku pronašla GLAVU ZMIJE
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Austrijski predsednik otišao da planinari, zadobio lakši potres mozga

Izvor: RTS, 21.Avg.2022

Austrijski predsednik Aleksander van der Belen (78) doživeo je nezgodu tokom planinarenja. Lekari su konstatovali da je zadobio blaži potres mozga prilikom pada. . Aleksander van der Belen je u nedelju poslepodne planinario na planini Kaunergrat, kada se okliznuo i pao...Prema...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.