HIT FOTO: Viktorija Bekam se upiškila u gaće?!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT FOTO: Viktorija Bekam se upiškila u gaće?!

Ono što je svima zapalo za oči je fleka koja se videla na njenim pantalonima, zbog kojih su mnogi posumnjali da se Viktorija upiškila u gaće

Viktorija Bekam je sa suprugom Dejvidom prisustvovala jednoj privatnoj večeri nakon Nedelje mode u Londonu, obučena u crno od glave do pete.

Ono što je svima zapalo za oči je fleka koja se videla na njenim pantalonama, zbog kojih su mnogi posumnjali da se Viktorija upiškila u gaće.

Ipak, to nije jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neprijatan trenutak koji su tada zabeležili fotoreporteri. Kreatorki je ljubav prema visokim potpeticama zamalo došla glave, pošto se spotakla dok je silazila niz stepenice. Srećom, sve vreme se držala za muža, pa je izbegla pad.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.