Ron-Holsi-ponovo-obradio-Sabana-Saulica

Izvor: medio.rs, 19.Nov.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ron-Holsi-ponovo-obradio-Sabana-Saulica

Ron Holsi, Amerikanac iz Los Anđelesa, proslavio se u Srbiji nakon što je na „Jutjubu objavljen njegov klip u kojem peva pesmu Tome Zdravkovića „Dotak‘o sam dno života. Ron je Tominu pesmu otpevao na jedinstven način, a emocija koju je doneo, kao i fantastičan izgovor, oduševili su mnoge Srbe. Ron pored Tome Zdravkovića obožava i Šabana Šaulića koga je i ranije obrađivao. Ovaj Amerikanac je našoj redakciji poslao svoju novu obradu kralja narodne muzike. Ovog puta je otpevao pesmu "Viđaš li mi staru ljubav".

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT: Amer peva pesmu Šabana Šaulića (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Nov.2013

Ron Holson, momak iz Los Anđelesa, otpevao je hit "Viđaš li mi ljubav staru" srpskog kralja narodne muzike

Nastavak na Telegraf.rs...

POGLEDAJTE: Amerikanac peva Tomu i Šabana

Izvor: Dzungla.org, 19.Nov.2013

Ron Holsi, Amerikanac iz Los Anđelesa, proslavio se kada je na Jutjubu objavljen klip u kojem peva pesmu Tome Zdravkovića „Dotak'o sam dno života“.Ron je ponovo postavio snimak na Jutjubu, ali sad peva „Viđaš li mi staru ljubav“ Šabana Šaulića koga je posebno i pozdravio u poruci.Stari...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.