HIPSTERI SU MRTVI, zameniće ih MUKovci

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jun.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIPSTERI SU MRTVI, zameniće ih MUKovci

Hipsterima je izgleda, konačno odzvonilo. No, nemojte se preterano nadati, nova napast će ih zameniti, a bojimo se da će ova grupa biti čak i napornija.

MUKovci su novi hipsteri. Oni su mladi urbani kreativci, navikli na sve moderne tekovine i gedžete, aktivni su na društvenim mrežama, fakultetski obrazovani, kreativni i ubeđeni da ne samo da zaslužuju da jure svoje snove, oni imaju i pravo da od njih profitiraju!

Oni više nisu mitska stvorenja, to su ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji žive u metropolama, oni su društveni konsultanti, Instagram stručnjaci, programeri aplikacija... shvatili ste već.

San svih MUKovaca je da se brzo obogate i sačuvvaju relativnu samostalnost, čak i ako to znači da će morati da prolaze kroz teška vremena.

Internet je njihovo igralište, imaju hiljade pratilaca na Instagramu i oni su najčešće pokretači novih projekata, alternativnih izvora hrane, start-up kompanija i slično. A,da, ne podnose da ih nazivaju hipsterima. Sad makar znate po čemu ih možete prepoznati

Nadlanu / T.D.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.