HAOS NA JAZU! Nožem isekao bivšu ženu

Izvor: Press, 08.Avg.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA JAZU! Nožem isekao bivšu ženu

Budvanska policija uhapsila je E. R. (43) iz Petnjice.
Foto: Pixabay.com
Budvanska policija uhapsila je E. R. (43) iz Petnjice, osumnjičenog za pokušaj ubistva bivše supruge. Pokušaj ubistva, kako je saopštila policija, desio se sinoć oko 23 sata u mestu Jaz, a osumnjičeni je pronađen i uhapšen oko 1.30 časova posle ponoći.
- Sumnja se da je E. R. sinoć oko 23 časa, u mestu Jaz, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Opština Budva prišao bivšoj supruzi E. A. u blizini mesta na kojem je zaposlena i nožem joj zadao više povreda po glavi i vratu nakon čega je pobegao - saopšteno je iz Uprave policije.
Povređena žena je transportovana u bolnicu gde je zadržana.
- Službenici CB Budva su odmah po obaveštenju o događaju preduzeli opsežne mere i radnje na pronalasku E. R. koje su veoma brzo rezultirale njegovim lociranjem i lišenjem slobode - navodi se u saopštenju policije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Krvoproliće u Budvi! Izbo bivšu ženu po glavi i vratu na Jazu!

Izvor: BKTV News, 08.Avg.2017

Budvanska policija uhapsila je E.R. (43) iz Petnjice, osumnjičenog za pokušaj ubistva bivše supruge...Pokušaj ubistva, kako je saopštila policija, desio se sinoć oko 23 sata u mestu Jaz, a osumnjičeni je pronađen i uhapšen oko 01.20 časova iza ponoći..."Sumnja se da je E.R. sinoć oko 23....

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.