Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola pred suspenzijom jer je "muvao" sudiju

Trener fudbalera Bajern Minhena Pep Gvardiola mogao bi da bude suspendovan zbog fizičkog kontakta sa jedinom ženskom učesnicom na utakmici s Borusijom Menhengladbah, četvrtim sudijom Bibijanom Štajnhaus.

Gvardiola je pred kraj meča ušao u raspravu sa četvrtim sudijom, jer prema njegovim rečima, glavni arbitar nije produžio utakmicu dovoljno zbog povrede fudbalera Borusije Menhengladbaha Granita Džake.

On je prvo sarkastično aplaudirao i pozdravio odluku, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bi potom ostvario i fizički kontakt. Gvardiola joj je stavio ruku preko ramena, ona ju je zbacila, a potom joj je pružio ruku i besno se rukovao sa njom.

Prema pravilima nemačke Bundeslige, Gvardiola bi mogao da bude kažnjen zbog svog ponašanja. Utakmica devetog kola Bundeslige imzeđu Borusije Menhengladbah i Bajern Minhena završena je nerešeno 0:0.

Pogledajte šmekera Pepa:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.