Gužve oko Gazele i na Brankovom mostu

Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve oko "Gazele" i na Brankovom mostu

Saobraćajnih gužvi trenutno ima na prilazima mostu "Gazela", ali i na Brankovom mostu. Zbog radova, veći broj vozila je u blizini Golsvordijeve ulice na Vračaru, ističu u "Žutom taksiju".

Gužvi u gradu trenutno ima i u Karađorđevoj ulici kod Železničke stanice, ali i u Bulevaru kralja Aleksandra. Veliki broj automobila je i u Bulevaru vojvode Mišića kod Sajma.

Pojačan intezitet saobraćaja je i na prilazu Terazijskom tunelu, kroz Brankovu ulicu i u Bulevaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kralja Aleksandra. Na Pančevačkom mostu je veći broj vozila, ali se saobraćaj odvija bez zastoja.

Osim na mostu kao i na prilazima "Gazeli", gužvi u saobraćaju trenutno ima i na Brankovom mostu i to u pravcu ka Novom Beogradu. U ostalim delovima grada saobraćaj se odvija uobičajeno i bez većih zastoja.

Na beogradske ulice izašlo je 1.026 vozila javnog gradskog prevoza od čega 93 tramvaja, 76 trolejbusa i 857 autobusa.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 680 polazaka.

Predviđeni su vanredni polasci u 08.00 sati za Taru, u 20 i u 21 za Igalo, u 20.20 za Zadar, u 20.30 za Ulcinj i u 21.30 za Ohrid.

"Lasta" je planirala da 591 vozilo ostvari 6.136 polazaka,a predviđeni su vanredni polasci u 20 časova za Herceg Novi, u 20.30 za Split i u 21 čas dva vanredna polaska za Herceg Novi.

Povezane vesti: Gužve na "Gazeli" i Pančevcu Radovi na Gazeli menjaju režim saobraćaja Više vozila na "Gazeli", pojačan saobraćaj pored Sajma Manje gužve na "Gazeli" i Pančevačkom mostu U gradu prohodno, zastoji samo na "Gazeli"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.