Izvor: RTS, 22.Jul.2022, 14:29

Gužve na graničnim prelazima i ovog vikenda

Za prelaz mađarsko-srpske granice na Horgošu, na ulazu u Srbiju čeka se oko tri sata, a na Batrovcima oko jedan. Na prelazu Preševo, zadržavanja su po sat vremena u oba pravca, a na Gostunu oko 40 minuta.
Letnja turistička sezona je u punom jeku, pa se i ovog vikenda očekuju gužve na graničnim prelazima.
Na ulazu u Srbiju na Horgošu se čeka oko tri sata, a na našem prelazu s Mađarskomje  otvoreno  svih šest ulaznih traka za putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozila i dodatna za autobuse.
Zadržavanja na ulazu na Batrovcima su oko jedan čas.
Na glavnom graničnom prelazu sa Severnom Makedonijom, Preševu, zadržavanja za putnička vozila su po sat vremena u oba pravca.
Na drugom graničnom prelazu sa Severnom Makedonijom, Prohoru Pčinjskom, nema dužih zadržavanja ni na izlazu iz zemlje, ni na ulazu. 
Putnička motorna vozila se na Gostunu na izlazu zadržavaju oko 40 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.
Ni na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.