Gužve na Gazeli, Slaviji i Tošinom bunaru

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na Gazeli, Slaviji i Tošinom bunaru

Početak sezone godišnjih odmora oseća se i na beogradskim putevima gde nema većih gužvi u saobraćaju. Manjih zastoja ima na Gazeli, kružnom toku Slavija, kod "Zmaja" u Tošinom bunaru i Bulevaru vojvode Mišića, kaže dispečer "Žutog" taksija, Vlada Ivetić.

- Saobraćaj je usporen u oba prilaza Gazeli, sa novobeogradske strane počinje već od Arene, a kod suprotnog prilaza, kolone se stvaraju od Ulice Franša Deperea - kaže Ivetić.

Takođe, zbog radova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << manji zastoji su kod "Zmaja" u Tošinom bunaru. Gužve su zabeležene i u Ulici kneza Miloša, Takovskoj i podvožnjaku kod Gospodarske mehane, kažu u "Žutom" taksiju.

Povezane vesti: Saobraćaj u Beogradu bez većih gužvi Saobraćaj bez zastoja, Žička i dalje zatvorena Gužva na "Gazeli" Popodne se očekuje pojačan saobraćaj

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.