Gust dim nad Dubaijem: Brodovi u plamenu / VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gust dim nad Dubaijem: Brodovi u plamenu / VIDEO

Nekoliko brodova zahvatio je plamen u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, javila je TV "Raša tudej", pozivajući se na tamošnje medije.

Za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama i povređenima, kao ni o materaijalnoj šteti, navodi ruska TV na engleskom jeziku, dodajući da se nad gradom od plamena vije gust crn dim.

U borbi protiv požara, koji je izbio u kanalu u blizini mosta Al Maktum, angažovane su četiri vatrogasne jedinice.

.

.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Dubaiju se zapalilo nekoliko brodova (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2015

DUBAI - Nekoliko brodova zahvatio je plamen u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, javila je TV Russia Today, pozivajući se na tamošnje medije...Zasad nema izvještaja o eventualnim žrtvama i povrijeđenima, kao ni o materijalnoj šteti, navodi ruska TV na engleskom jeziku, dodajući da se nad...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.