Gušio ženu, a ona kriva što GA nije branila?!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gušio ženu, a ona kriva što GA nije branila?!

Kolekcionar umetničkih dela Čarls Sači izjavio je da se se razvodi od čuvene kuvarice Najdžele Loson zato što nije javno branila njegov ugled pošto su objavljene slike na kojima se vidi kako je hvata za gušu u jednom restoranu.

Britanski tabloid objavili su prošlog mesca fotografije tog incidenta za koji je Sači rekao da je bila "šala". Slike su izazvala oštru reakciju u javnosti, a Sačiju je policija izdala upozorenje poštio je priznao napad.

On je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za "Mejl on sandej" rekao da se razvodi od Najdžele Loson pošto je "očigledno razočaran" njenim ponašanjem i zato što ga nije branila posle incidenta.

Sači, koosnivač marketinške agencije Sači end Sači i vlasnik jedne od najvećih londonskih privatnih galerija, rekao je ranije da je čitav slučaj loše protumačen, navodeći da su "slike stravične, ali da daju mnogo drastičniji i nasilniji utisak onoga što se desilo".

"Pre oko nedelju dana, sedeli smo ispred restorana i napeto raspravljali o deci, a ja sam više puta uhvatio Najdželu za vrat pokušavajući da istakem svoju poentu", rekao je on, dodajući "nije bilo stezanja, samo šala".

Sači (70) je rekao da su se pomirili na putu do kuće, ali da je supruzi kazao da odvede decu dok se ne slegne prašina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gušio ženu, a ona kriva što GA nije branila?!

Izvor: Dzungla.org, 07.Jul.2013

Kolekcionar umetničkih dela Čarls Sači izjavio je da se se razvodi od čuvene kuvarice Najdžele Loson zato što nije javno branila njegov ugled pošto su objavljene slike na kojima se vidi kako je hvata za gušu u jednom restoranu. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.