Gušili staricu jastukom da bi im dala novac

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gušili staricu jastukom da bi im dala novac

Trojica razbojnika u selu Bratinac u kuću starice u toku noći ušli kroz prozor i gušili je jastukom dok nije rekla gde krije novac.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice Kostolčana i jednog meštanina Smedereva, zbog sumnje su počinili razbojništvo i više drugih krivičnih dela, među kojima i falsifikovanje i zloupotrebu platnih kartica, saopštila je danas policija.

Prijava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je podneta protiv Nasera D. (57) i Alberta M. (23) iz Kostolca i Zorana N. (58), taksiste iz Smedereva.

Oni se sumnjiče da su u selu Bratinac počinili razbojništvo nad staricom Olgom B. u čiju su kuću u toku noći ušli kroz prozor, gušili staricom jastukom dok nije rekla gde krije novac.

Taksista je, prema saznanju policije, vozio unuku Olge B. koja je, u razgovoru dala Zoranu N. sve informacije o stanju u kući opljačkane žene.

Policija osumnjičene tereti i za krađu, kada su tokom noći, iz dvorišta domaćina Bratinca ukrali putnički auto marke "volvo" i narednog dana prodali.

Policija osnovano sumnja i da su tokom noći isekli komarnik na prozoru jedne od porodičnih kuća u Požarevcu, nakon premetačine oduzeli su tašnu vlasnice kuće u kojoj su našli bankovne kartice i kodove.

Iste noći na jednom od bankomata u centru Požarevca sa računa žrtva podigli su veću sumu novca.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Krivične za krađe i falsifikovanje

Izvor: B92, 21.Nov.2014

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dvojice Kostolčana i jednog meštanina Smedereva, zbog sumnje su počinili razbojništvo i druga krivična dela...Oni su osumnjičeni za falsifikovanje i zloupotrebu platnih kartica, saopštila je policija...Prijava je podneta protiv Nasera D. (57) i Alberta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.