“Gugl” optimizuje zaštitu za korisnike “Kroma”

Izvor: Blic, 07.Apr.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Gugl” optimizuje zaštitu za korisnike “Kroma”

Kompanija “Gugl” objavila je na blogu posvećenom svom veb navigatoru “Kromu” da namerava da optimizuje zaštitu za korisnike tog navigatora.

To će se postići instaliranjem novog zaštitnog sistema u narednu verziju "Kroma”, preneli su francuski elektronski mediji.

"Krom”, kao i navigatori "Fajerfoks” i "Safari”, već koristi sistem "Sejf brauzing” koji omogućava signalizaciju i blokiranje "zlonamernih” veb sajtova pre nego što im Internet korisnik pristupi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Gugl" osuđen u Italiji zbog sugestija

Izvor: RTV Pink, 07.Apr.2011

. . . Američka kompanija "Gugl" (Google) izgubila je proces u Italiji vezan za određene automatske sugestije koje daje njen veb pretraživač u okviru usluge "Gugl sadžest" (Suggest), preneli su francuski elektronski mediji. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.