Gugl nudi nagradu od 1,6 miliona dolara

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl nudi nagradu od 1,6 miliona dolara

Američka kompanija Gugl će dodeliti nagradu od 1,6 miliona dolara za četiri neprofitne grupacije koje dostave pobedničke predloge u vezi sa rešavanjem dugotrajnih socijalnih problema u Brazilu, saopšteno je u ponedeljak iz te kompanije.

Gugl je, takođe, najavio da će ponuditi tehničku pomoć tim organizacijama kako bi pokrenule sopstvene projekte, prenosi Frans pres.

"Brazil, kao treća zemlja u kojoj pokrećemo ovo takmičenje, jedna je najvećih Guglovih tržišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na svetu", izjavio je šef brazilske filijale Gugla, Fabio Koeljo.

Prema nekim procenama, Gugl bi mogao primiti na hiljade prijava nevladinih organizacija za učešće u tom takmičenju, čiji će rezultati konačno biti objavljeni u maju.

Gugl je već pokrenuo slično takmičenje u Britaniji i Indiji, gde su započeti projekti za promovisanje solarne energije i za poboljšanje pristupa pijaćoj vodi u ruralnim sredinama.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gugl nudi nagradu od 1,6 miliona dolara

Izvor: Dzungla.org, 11.Feb.2014

Američka kompanija Gugl će dodeliti nagradu od 1,6 miliona dolara za četiri neprofitne grupacije koje dostave pobedničke predloge u vezi sa rešavanjem dugotrajnih socijalnih problema u Brazilu, saopšteno je u ponedeljak iz te kompanije.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.