Grupni prelet  pobegli od Tadića, idu kod Vulina

Izvor: B92, 07.Jul.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grupni prelet" " pobegli od Tadića, idu kod Vulina

Pokret socijalista saopštio je da je u Golupcu toj partiji kolektivno pristupio lokalni Opštinski odbor SDS.

Na konferenciji za novinare, ispred novoprimljenih članova govorio je Bata Ćirković, koji će voditi povereništvo Pokreta socijalista u Golupcu, istakavši da je razlog prelaska iskrena politička borba za običnog čoveka koju vodi Pokret socijalista, ali značajni rezultati Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja na čijem čelu se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aleksandar Vulin, lider Pokreta socijalista.

"Sve nas koji smo iz Socijaldemokratske stranke pristupili Pokretu socijalista privukao je politički program Pokreta socijalista, program izvorne, borbene levice, kao i iskreno zalaganje za stabilnu i suverenu Srbiju", naglasio je Ćirković.

Generalni sekretar Pokreta socijalista Đorđe Komlenski je rekao da su vrata te partije otvorena svima koji žele da se pridruže borbi za pošteniju i pravedniju Srbiju.

Prema njegovim rečima, nedavni izbori pokazali su da građani iskreno podržavaju politiku Pokreta socijalista i njegovog predsednika Aleksandra Vulina i da će vreme koje je pred nama Pokret socijalista isprofilisati kao stožer okupljanja svih levih, progresivnih snaga u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.