Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa "Van Gog" proslavila 30 godina karijere

Beogradska rok grupa "Van Gog" u subotu uveče je sjajnim koncertom u punom "Belekspo centru" u beogradu proslavila 30 godina karijere. Kako je ranije najavio frontmen benda Zvonimir Đukić Đule, njihova slavljenička žurka bila je više od običnog koncerta. Bio je to spektakl u dva čina.

Prvi dio je bio rezerviran za akustičan nastup, a drugi za električnu svirku. Jubilarno rođendansko slavlje najavili su di-džejevi, a zatim su se na sceni, tačno u 21.15, kako je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << predviđeno satnicom, pojavili članovi grupe "Van Gog". Početak koncerta nagovjestio je sjajno veče, a raspoloženi Đule je na startu nazdravio publici, a zatim ispio iz čaše.

- Beograde, grade sa velikim srcem - rekao je Đule posjetiocima, kojih je u "Belekspo centru" bilo gotovo 6.000. - Čast nam je da ovu noć podjelimo sa vama.

Osim dobre muzike i odlične atmosfere, nije izostao ni rođendanski poklon. Svaki posjetilac je na ulazu u dvoranu dobio na poklon disk "Ako stanemo gubimo sve".

(novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žurka o kojoj će se pričati!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2016

Jedan od najpopularnijih domaćih rok bendova Van Gog, obeležilii su trideset godina na sceni spektakularnim koncertom u Belekspo centru, koji je, kao što je Đule najavio, izgledao kao velika žurka koju će Beograd dugo pamtiti.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.