Grupa Kis na koncertu u čast Majkla Džeksona

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa Kis na koncertu u čast Majkla Džeksona

Rok sastav "Kis" uvršten je među izvođače koncerta u čast Majkla Džeksona, uprkos kontroverznim izjavama basiste Džina Simonsa o pokojnom "kralju popa", preneo je danas Nju mjuzikal ekspres - NME.

Na koncertu 8. oktobra na stadionu Milenijum, u britanskom gradu Kardifu, nastupiće između ostalih Kristina Agilera, Leona Luis, Si Lo Grin, Smouki Robinson i Krejg Dejvid.

Najava o učešću grupe "Kis" mogla bi da bude iznenađenje brojnim obožavaocima Majkla Džeksona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pošto je Simons prošle godine rekao da pokojnog pevača dovodi u vezu s pedofilijom, naveo je NME.

Koncert organizuju Džeksonova majka Ketrin, uz podršku pevačeve sestre La Toje, braće Tita, Marlona i Džekija, dok su braća Džermejn i Rendi ocenili da je datum loše odabran.

Održavanje koncerta se poklapa sa suđenjem Džeksonovom lekaru Konradu Mariju optuženom za ubistvo iz nehata. Suđenje će početi 8. septembra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KISS ipak ne sviraju za Džeksona

Izvor: B92, 16.Avg.2011

Rok sastav Kiss skinut je sa liste izvođača na koncertu u čast Majkla Džeksona zbog kontroverznih izjava basiste Džina Simonsa (Gene Simmons) o pokojnom "kralju popa", saopštili su organizatori...Saopštenje je usledilo samo dan pošto je kompanija Global lajv ivents najavila grupu kao jednog od...

Nastavak na B92...

I GRUPA "KIS" PEVA U ČAST MAJKLA DŽEKSONA

Izvor: Kurir, 16.Avg.2011

LONDON - Rok sastav "Kis" uvršten je među izvođače koncerta u čast Majkla Džeksona, uprkos kontroverznim izjavama basiste Džina Simonsa o pokojnom "kralju popa", preneo je Nju mjuzikal ekspres - NME...Na koncertu 8. oktobra na stadionu Milenijum, u britanskom gradu Kardifu, nastupiće između...

Nastavak na Kurir...

Grupa "Kis" ipak ne nastupa na koncertu u čast Majkla Džeksona

Izvor: Blic, 17.Avg.2011, 13:45

Rok sastav "Kis" skinut je sa liste izvodjača na koncertu u čast Majkla Džeksona zbog kontroverznih izjava basiste Džina Simonsa o pokojnom "kralju popa", saopštili su organizatori. ..Saopštenje je usledilo samo dan pošto je kompanija Global lajv ivents najavila "Kis" kao jednog od izvođača...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.