Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2020, 21:22

Grujičić: Sramno glasanje srpskih članova CIK-a

BANJALUKA - Zajednički kandidat srpskih stranaka koje čine Koaliciju "Zajedno za Srebrenicu" za načelnika te opštine Mladen Grujičić rekao je da je sramotno što su srpski članovi CIK-a BiH glasali za Odluku kojom se Doboj i Srebrenica predstavljaju kao neuralgične tačke izbornog procesa ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bosančić: Srpski članovi CIK-a rade po nalogu stranaka koje stoje iza njih

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2020, 15:58

BANJALUKA - Generalni sekretar Demosa Boran Bosančić rekao je da je odluka Centralne izborne komisije (CIK) BiH da ne objavi rezultate lokalnih izbora za Doboj i Srebrenicu prekrajanje volje građana i smatra da srpski članovi te komisije rade po nalogu stranaka koje "stoje iza njih".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.