Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Dec.2012, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gruevski: Spremni smo za sve scenarije

Makedonski premijer Nikola Gruevski rekao je večeras da se danas u Makedoniji dogodio prvi nasilan pokušaj zbacivanja demokratskih institucija i legitimno izabrane vlade, i da je vlada spremna za svaki scenario da zaštiti interes gradjana. Gruevski se obratio naciji posle današnjih dogadjaja u Skupštini gde je opozicija pokušala da blokira usvajanje budžeta za 2013. godinu. Makedonsko Sobranje usvojilo je danas državni budžet za 2013. godinu dok su pred ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Gruevski: Spremni smo za sve scenarije

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2012

SKOPLjE - Makedonski premijer Nikola Gruevski rekao je večeras da se danas u Makedoniji dogodio prvi nasilan pokušaj zbacivanja demokratskih institucija i legitimno izabrane vlade, i da je vlada spremna za svaki scenario da zaštiti interes građana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.