Grubješić: Besplatna užina za osnovce

Izvor: Studio B, 09.Mar.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grubješić: Besplatna užina za osnovce

Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije za gradonačelnicu Beograda Suzana Grubješić izjavila je da će, ukoliko joj građani daju poverenje 16. marta, uvesti besplatnu zdravu užinu za sve osnovce u celom Beogradu.

Kako je navedeno u saopštenju URS-a, poslednjih godinu i po dana u Obrenovcu je zaživeo projekat besplatne užine za učenike osnovnih škola.

''Kao što osnovci u Obrenovcu imaju besplatnu užinu obećavam da ću ukoliko mi građani daju poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 16. marta, uvesti besplatnu zdravu užinu za sve osnovce u celom Beogradu'', rekla je Grubješić u selu Zabrežje kod Obrenovca, gde je sa okupljenim meštanima razgovarala o projektu besplatne užine.

Navodeći da je veoma važno da deca ne jedu hranu koja se prodaje po kioscima, takozvanu brzu hranu, koja je puna aditiva, pedijatrijska sestra Nada Damnjanović smatra da ovim projektom deca dobijaju voće, jogurt, mleko, mlečne proizvode, čajeve...

U saopštenju je navedeno i da je jedan od roditelja istakao da bi bilo dobro da deca imaju zdravu užinu u školi, da ne izlaze van školskog dvorišta i da ne jedu pljeskavice, pice i sendviče koje ne znamo ''ni ko pravi, ni kako ih pravi''.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.