Grom ubio celo stado i povredio četvoro ljudi

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grom ubio celo stado i povredio četvoro ljudi

U snažnom nevremenu koje je sinoć zahvatilo jugozapadnu Makedoniju od udara groma kod sela Graešnica u blizini Bitolja povređena su dva pastira i dvoje dece, a na licu mesta je stradalo gotovo celo stado od više od 70 ovaca, pet koza i nekoliko ovčarskih pasa.

Grom udario u drvo pod koje su se sakrili

Nesreća se dogodila kada su pastiri koji su se sa stadom našli na livadi iznad sela Graešnica, kod Bitolja, od oluje pokušali da zaštite stado ispod drveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u koje je zatim udario grom.

 

Od siline udara groma jedan pastir je bio u nesvesti dva sata dok je drugi zbog povreda smešten u Klinički centar u Bitolju, a dva deteta koja su bila sa njima lakše su povređena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.