Gresi koje ne smete ponoviti!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2012, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gresi koje ne smete ponoviti!

Postoje stvari koje nije dobro da radimo, ali ih ruku na srce ipak činimo. Pogledajte najveće greške u seksu i vezama koje bi bilo najbolje da izbegnemo.

Proverite koje su najčešće stvari, koje činimo tokom veze ili nakon njenog prekida, a bilo bi bolje da ih ne radimo!

  Poznat "teren"? Da, ali ga možete skupo platiti

 

1. Ne vraćajte se u krevet bivšega/bivše!

Vrlo čest postupak, ali na žalost vrlo pogrešan... >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Seks s bivšim dečkom, mužem, ljubavnikom - nikako, jer je to čisto igranje s vatrom! U vama se opet mogu razbuktati stara osećanja, iako to sebi ne biste priznali kao mogućnost da se desi. Odličan seks vas može čak toliko zaslepiti da zaboravite na razloge zbog kojih ste se razišli i gurne vas u fantaziju o idiličnom odnosu s bivšim partnerom. Na svetlo dana obično izbiju razmišljanja o tome kako bi bilo da se niste razišli ili kako bi bilo ponovno pokušati.... Treba li vam to zaista?

2. Nemojte distribuirati svoje gole fotke!

Iako možda niste ljubitelj/-ka pornografije, fotografisanje u vešu ili potpuno goli može biti vrlo seksi i primamljivo. Ako to zaista i uradite, pobrinite se da imate pristup do tih slika samo vi. Iako je majka priroda želela da svi budemo goli, naše društvo još

Ovakve i slične fotke sačuvajte za sebe

nije spremno da pozitivno prihvati vaše obnažene fotografije na internetu. Osim toga vaši bliski prijatelji i porodica ne bi bili baš oduševljeni da u njihovo internetsko  poštansko sanduče doputuje vaša gola slika, kao odraz osvete bivše/-ga, zar ne?

3. Ne glumite orgazam!

Iako vam se čini da ćete time partnera učiniti srećnijim, time ne činite ništa dobro. Zamislite šta bi se dogodilo s njegovim egom, ako bi otkrio vašu glumu? A sa svakim odglumljenim orgazmom, svoje telo uveravate da je to sve što može dobiti, pa sami sebi otežavate put do istinskih užitaka u krevetu.

4. Ne šaljite mu/joj ljubavne poruke i pisma kada jednom prekinete!

Nije uzalud izmišljena reč - kraj! Ako ste odlučili da raskinete vezu i odete dalje, to zaista i učinite. Sa slanjem pisama i poruka samo se grčevito držite uspomena i ne činite ništa. A moraćete i ponovo da proživljavate bol koju ste, verovatno, već proživeli. Nemojte to sebi da dozvolite!

5. Izbrišite kontakte bivše/g iz svih imenika (ovo je možda malo preterano za naš ukus...)

Nakon što ste sve stvari bivše ljubavi pobacali u smeće, rešite se i telefonskog Ne šaljite poruke posle raskida; ma izbrišite broj telefona!

broja, iako će vam se to činiti besmisleno, jer ga ionako znate na pamet. A izbrišite i različite “mesendžer” kontakte.

 

Zašto je sve to toliko važno? Ako ste se razišli na vrlo emotivan i težak način, svoju nesuđenu ljubav ćete teško zaboraviti. Mnogim ljudima upravo brisanje kontakata predstavlja veliki korak u zaceljivanju rana, naročito ako i nakon prekida veze još imaju intenzivne emocije. Tada i samo jedan poziv može da oteža preboljevanje veze i da produži vaše patnje.

 

Naravno, niko ne kaže da je sve to lako učiniti, ali dugoročno gledano - to je najrazumniji način.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.