Grejanje za Pravoslavnu novu godinu bez prekida

Izvor: Megafon.co, 14.Jan.2021, 19:23

Grejanje za Pravoslavnu novu godinu bez prekida

JKP Gradska toplana “Obaveštavamo Vas da u noći između 13. i 14. januara JKP Gradska toplana neće imati prekid u isporuci toplotne energije, odnosno preći će na dvadesetčetvoročasovni režim isporuke u skladu sa članom 45. Odluke Grada Niša.”
Zbog najavljenih izuzetno hladnih dana i pada spoljne temperature vazduha, JKP Gradska toplana će nastaviti sa dvadesetčetvoročasovnim režimom grejanja, odnosno toplotna energija će se isporučivati bez prekida korisnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << ukoliko spoljna temperatura vazduha u toku noći padne ispod -5⁰C. Ovakav režim rada ima za cilj da, pored pružanja komfora građanima, štiti sistem daljinskog grejanja, kao i zaštitu od smrzavanja vodovodnih i elektro instalacija u stambenim objektima do porasta spoljne temperature.
“Svim  našim korisnicima koji slave doček Nove godine po julijanskom kalendaru, JKP „Gradska toplana” želi uspešnu i srećnu Novu godinu.”
Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog radnog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br. 3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.
JKP Naissus Na teritoriji Grada Niša i okolnih sela uspostavljena je potpuna normalizacija snabdevanja vodom za piće svih korisnika JKP Naissus.
“Voda u niškom vodovodnom sistemu je izuzetnog kvaliteta i po svim fizičko-hemijskim i mikrobiološkim parametrima, zdravstveno i higijenski je potpuno ispravna i bezbedna za piće.”
Svakodnevno se u Niškom vodovodnom sistemu kontroliše 90 uzoraka vode na različitim lokacijama. U okviru interne analize kvaliteta vode u Službi sanitarne kontrole sa laboratorijom JKP Naissus izvrši se 60 uzorkovanja, dok se u Institutu za javno zdravlje Niš, u vidu eksterne kontrole, analizira voda sa 30 lokacija. Svi rezultati potvrđuju visok kvalitet vode za piće koju prizvodi i distribuira JKP Naissus Niš.
“Još jednom upućujemo apel svim korisnicima da racionalno koriste vodu  i budu solidarni do isteka vanrednih vremenskih prilika, kako bi svi sugrađani imali redovno snabdevanje kvalitetnom pijaćom vodom.”
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis će u sredu, 13. januara, raditi na sanaciji i otklanjanju kvarova u Malči, Proseku i Brzom Brodu, dok je zamena neispravnih sijalica  planirana je na teritoriji opštine Medijana.
Na Vizantijskom bulevaru će se raditi na proširenju mreže javnog osvetljenja. Tokom dana planirano je postavljanje prinudnih usporivača brzine u Pasi Poljani. Nedostaci na vertikalnoj signalizaciji biće otklonjeni u ulicama Svetosavska i Vojvode Putnika, kao i u Pasi Poljani.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 13.01.2021. godine, bez napajanja će biti od 09:00 do 11:00: delovi ulica Lepeničke, Srbinjske, Knjaževačke (br. 155), Ace Stojanovića, Daničićeve, Gumarske, Kosovske, Mramorske, Sime Matavulja i Stočnog trga.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.