Izvor: Kurir, 25.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grej:Globalna kriza će Srbiju indirektno pogoditi

BEOGRAD, 25. novembra (Tanjug-Ekos) - Globalno usporavanje svetske ekonomije Srbiju će indirektno pogoditi, ali ona sa svojom budućnošću u Evropskoj uniji i svojim prijateljima na istoku ima sjajnu privrednu poziciju, ocenio je šef kancelarije Svetske banke u Beogradu Sajmon Grej, u autorskom tekstu koji je danas objavljen na bančinom sajtu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Globalna kriza će Srbiju indirektno pogoditi

Izvor: Mondo, 25.Nov.2008

U tekstu šefa kancelarije Svetske banke u Beogradu Sajmona Greja, objavljenom na na sajtu banke, se navodi da će globalno usporavanje svetske ekonomije Srbiju indirektno pogoditi, ali ona sa svojom budućnošću u Evropskoj uniji i svojim prijateljima na istoku ima sjajnu privrednu poziciju.

Nastavak na Mondo...

Grej: Kriza će indirektno pogoditi Srbiju

Izvor: EMportal, 26.Nov.2008, 10:37

Globalno usporavanje svetske ekonomije Srbiju će indirektno pogoditi, ali ona sa svojom budućnošću u Evropskoj uniji i prijateljima na istoku ima sjajnu privrednu poziciju, ocenio šef Kancelarije Svetske banke u Srbiji Sajmon Grej u autorskom tekstu na sajtu SB-a.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.