Grdelička klisura se urušava? Koridori: Sve je u redu

Izvor: Mondo, 04.Jun.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grdelička klisura se urušava? Koridori: Sve je u redu

Na društvenim mrežama kruži fotografija sa utiskom da se deo kosine urušava. Iz Koridora Srbije uveravaju da nema razloga za brigu i paniku.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Nakon što je na društvenim mrežama postavljena fotografija iz Grdeličke klisure na kojoj se vidi deo Kosine 2, ponovo je pokrenuta polemika i izražena bojazan da je moguće da se obruši deo zemlje iznad jednog od tunela u ovoj klisuri.

Iz Koridora Srbije, međutim, poručuju da "razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za zabrinutost nema" i da "nema problema na toj deonici".

Iz tog javnog preduzeća su saopštili su da se ništa nije promenilo u vezi sa autoputem kroz Grdelicku klisuru od otvaranja ove saobraćajnice.

Izvor: Kurir

"Od kako smo otvorili autoput nije bilo nikakvih promena. Nije bilo ni odrona ni urušavanja zemljišta", navedeno je u saopštenju, uz pojašnjenje da fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama potvrđuje takođe da na toj deonici nije bolo nikakvih promena.

Fotografiju su, kako navode, objavili nestručni ljudi koji i ne znaju šta vide na slici i bez razloga šire paniku.

"Da je stvarno bilo problema na autoputu i oko njega mi bismo prvi reagovali. Poručujemo svim vozačima da nemaju razloga za brigu", tvrde u Koridorima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.