Granskim savezima uručeno 69 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granskim savezima uručeno 69 miliona dinara

NOVI SAD -

Vojvođanski sekretarijat za sport i omladinu danas je dodelio ugovore o sufinansiranju godišnjih programa 54 sportskih granskih saveza, čija ukupna vrednost iznosi oko 69 miliona dinara.

Podsekretarka u sekretarijatu za sport Aleksandra Ristić saopštila je da je ukupan budžet za ovu godinu uvećan za 20 odsto i da je definisano deset sportskih grana koje su od posebnog interesa za Vojvodinu, čiji su budžeti povećani za 30 odsto.

"U pitanju su atletika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gimnastika, plivanje kao bazični sportovi, ali i odbojka, streljaštvo, rvanje, rukomet, kajak-kanu, rukomet i tenis", rekla je Aleksandra Ristić.

Prema njenim rečima, od ove godine u program sufinansiranja uvršteni su i bridž, ragbi, moto-sport i golf.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Granskim savezima uručeno 69 miliona dinara

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2013

Vojvodjanski sekretarijat za sport i omladinu danas je dodelio ugovore o sufinansiranju godišnjih programa 54 sportskih granskih saveza, čija ukupna vrednost iznosi oko 69 miliona dinara.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.