Granična policija pronašla drogu na Horgošu

Izvor: Kurir, 10.Maj.2013, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granična policija pronašla drogu na Horgošu

Vozilom je upravljao V.G. (42) državljanin Makedonije, a materija, za koju postoje osnovi sumnje da je marihuana, bila je sakrivena u prepravljenom prostoru patosa vozila, takozvanom "duplom dnu"

BEOGRAD - Pripadnici Regionalnog centra granične policije pronašli su na graničnom prelazu Horgoš, u vozilu "Fiat" makedonskih registarskih oznaka, 17 kilograma i 860 grama biljne materije zelene boje za koju postoje osnovi sumnje da je opojna droga marihuana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Kako je navedeno, vozilom je upravljao V.G. (42) državljanin Makedonije, a materija, za koju postoje osnovi sumnje da je marihuana, bila je sakrivena u prepravljenom prostoru patosa vozila, takozvanom "duplom dnu".

Posle izvršenog uviđaja osumnjičenom V.G. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnim pravosudnim organima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.