Gradski bazen u Kraljevu otvoren za posetioce

Izvor: RTS, 16.Jun.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski bazen u Kraljevu otvoren za posetioce

Gradski bazen u Kraljevu počeo je sa radom. Nova kupališna sezona trajaće do 1. septembra, a svi posetioci letnje osveženje moći će da potraže u periodu od 10 do 18 sati svakog dana. Obezbeđeno je i noćno kupanje od 22 do 24 sata.
Pripreme bazena za letnju sezonu otpočele su početkom marta, kada je rađen dugotrajan i skup posao i proces - remont pumpi za vodu i postrojenja za prečišćavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vode,saniranje zastitnih ograda...izjavio je za RTS direktor "Sportskog centra" Zoran Knežević.

"Nakon ovog posla usledilo je sređivanje samog bazena - čišćenje njegove školjke, uređenje oboda bazena, a zatim i sređivanje ograde, kako bi se povećala bezbednost svih posetilaca", dodaje on.
Pored bezbednosti, i ove godine je akcenat stavljen na higijenu, kako bi voda u bazenu bila što čistija. Za to je potrebno da prečistač radi svaku noć, ali i određeni dodaci koji se stavljaju u vodu. Zdravlje posetilaca je najvažnije pa se s punim pravom može reći da je inđijski bazen u pogledu čistoće i bakteriološke ispravnosti najbolji u okruženju.
"To je ono što nas razlikuje od bazena u okolini - čista voda i higijena na visokom nivou", kaze Knežević.
Prodaja sezonskih kartica za novu kupališnu sezonu počela je 2. juna, a prodaja pretplatnih karata obavlja se na blagajni gradskog bazena.
rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 333 465

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.