Gradonačelnik holandskog grada želi deportaciju Putinove ćerke

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik holandskog grada želi deportaciju Putinove ćerke

Piter Broertjes, gradonačelnik holandskog grada Hilversuma pozvao je vladu da deportuje kćerku ruskog predsednika i njenog dečka koji žive u Holandiji, prenosi “Gardijan”. Piter Broertjes

Nakon obaranja aviona MH17 u kojem je najviše holandskih državljana poginulo, mnogi Holanđani su besni na Rusiju i smatraju je krivom kao i proruske separatiste za koje se veruje da su ispalili raketu u avion.

Broertjes u intervjuu na radiju u sredu ujutro zatražio da 29. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godišnja Marija Putin i njen dečko Holanđanin koji žive u Vorshotenu budu izbačeni iz zemlje.

Gradonačelnik se, međutim, nešto kasnije preko Tvitera izvinio zbog svoje izjave, rekavši da “nije mudra” i pravdajući se time da je potekla iz osećanja “bespomoći koju će mnogi prepoznati”.

Ukrajinci koji žive u Holandiji su pozvali na miran protest ispred stana Putinove kćerke.

U padu aviona na istoku Ukrajine poginulo je svih 298 putnika i članova posade.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik holandskog grada u kom živi Putinova ćerka: Deportujte je!

Izvor: Press, 24.Jul.2014, 00:23

Nakon obaranja aviona MH17 u kojem je najviše holandskih državljana poginulo, mnogi Holanđani su besni na Rusiju i smatraju je krivom kao i proruske separatiste za koje se veruje da su ispalili raketu u avion. . Broertjes u intervjuu na radiju u sredu ujutro zatražio da 29. godišnja Marija Putin...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.