Gradonačelnik Dečana: Nastavljeni radovi na putu Dečani-Plav

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 17:29

Gradonačelnik Dečana: Nastavljeni radovi na putu Dečani-Plav

Radovi na putu Dečani-Plav, koji su prekinuti u avgustu zbog spora između opštine i manastira Visoki Dečani, nastavljeni su, saopštio je danas gradonačelnik Dečana Baškim Ramosaj.

"Ponovo pokrećemo 'put života' Dečani-Plav! Moramo da se pomirimo i razumemo. Vreme je za dogovor sa komšijama, mi radimo svoje", naveo je na Fejsbuku Ramosaj, koji je i kandidat Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja za gradonačelnika Dečana na lokalnim izborima zakazanim za 17. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oktobar.

Ramosaj, kako prenosi Kosovo onlajn, tvrdi da je jedino rešenje za ekonomski razvoj opštine završetak radova na putu, dok iz manastira navode da je svaka gradnja unutar zaštićene zone, zakonski prekršaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.