Grad oštetio malinjake u Arilju, nevreme i u Novom Pazaru

Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2018, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad oštetio malinjake u Arilju, nevreme i u Novom Pazaru

U nekoliko sela u Arilju grad veličine oraha potpuno je uništio zasade malina i druge privredne useve, rečeno je agenciji Beta u Sektoru za vanredne situacije. Nevreme je pogodilo i Novi Pazar i selo kod Kraljeva.

Veliko nevreme sa jakom kišom i gradom koji je padao oko 30 minuta, pogodilo je u petak u popodnevnim satima Arilje i okolinu.

Najviše su pogođena ariljska sela Mirosaljci, Trešnjevica i Dragojevac, u kojima su stradali svi zasadi maline.

Zasadi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << maline u selima Radobuđa i Grivska kod Arilja oštećeni su pre četiri dana, kada ih je pogodilo jako nevreme sa gradom veličine lešnika.

Nevreme je pogodilo i Novi Pazar.

I selo Rudno između Kraljeva i Raške prema Goliji pogodio je grad veličine lešnika.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad kao orah - maline ove godine neće biti

Izvor: B92, 05.Maj.2018

Čačak -- U nekoliko sela u Arilju grad veličine oraha potpuno je oštetio zasade malina i druge privredne useve, rečeno je agenciji Beta u Sektoru za vanredne situacije...Veliko nevreme sa jakom kišom i gradom koji je padao oko 30 minuta pogodilo je juče u popodnevnim satima Arilje i okolinu...Najviše...

Nastavak na B92...

NEZAPAMĆENO NEVREME U IVANJICI Grad veličine oraha padao 20 minuta i uništio maline

Izvor: Blic, 05.Maj.2018

Grad veličine oraha pogodio je Ivanjicu negde oko 19 časova. Intezivno je padao dvadesetak minuta i naneo ogromne štete. Kako nezvanično saznajemo ispaljeno je oko 50 protivgradnih raketa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.