Izvor: 24sata, 19.Nov.2009, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad daje milion € za drugi pokušaj oplodnje

Žene koje nisu dobile bebu u prvom pokušaju vantelesne oplodnje u okviru nacionalnog programa Ministarstva zdravlja za vantelesnu oplodnju, a imaju prebivalište na teritoriji Beograda, mogu u 2010. godini i drugi put da uđu u taj proces jer je Skupština grada obezbedila finansijska sredstva. Ukoliko ispunjavaju uslove, već od danas mogu da se jave nadležnim ustanovama.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vantelesna oplodnja: Grad plaća i drugu šansu

Izvor: Mondo, 18.Nov.2009, 16:55

Drugi pokušaj vantelesne oplodnje za parove koji su jednom neuspešno prošli Nacionalni program Ministarstva zdravlja za tu oplodnju moći će od sada da se sprovede o trošku grada Beograda.

Nastavak na Mondo...

Grad plaća veštačku oplodnju!

Izvor: Press, 19.Nov.2009

Parovi koji su neuspešno prošli besplatni Nacionalni program Ministarstva zdravlja moći će drugi put da pokušaju o trošku grada Beograda Drugi besplatan pokušaj vantelesne oplodnje za parove koji su jednom neuspešno prošli Nacionalni program...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.