Grabar Kitarović: Ne verujte lažnim prorocima, potrebna stabilnost

Izvor: RTS, 06.Jan.2020, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar Kitarović: Ne verujte lažnim prorocima, potrebna stabilnost

Kolinda Grabar Kitarović koja će nakon poraza na izborima prepustiti predsedničku funkciju Zoranu Milanoviću zahvalila se svima koji su izašli na izbore i pokazali da im je stalo do Hrvatske. Čestitala je pobedu protivkandidatu.
Grabar Kitarovićeva se zahvalila HDZ-u i lideru stranke Andreju Plenkoviću koji je bio na bini s njom tokom govora. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pozvala je pristalice da ostanu ujedinjeni i okupljeni za Hrvatsku.

Kako je rekla, poruka koja se mora izvući nakon poraza na izborima jeste da se mora biti više među ljudima i slušati njihov glas.
"Čuli smo ga i Hrvatska je odlučila. Milanović će biti predsjednik narednih pet godina. Na tome mu čestitam i želim mu svako dobro", navela je Kolinda Grbar Kitarović.
Istakla je da mu pruža ruku i pozvala ga je da se nađu i pre zvanične primopredaje vlasti da bi ga uputila u sve što je radila.
"Ono što Hrvatskoj treba je stabilnost", rekla je odlazeća predsednica i dodala da je u prethodnih pet godina "stavila naglasak na vrednosti, na domovinski rat kao temelj moderne Hrvatske, na branitelje".
Pozvala je okupljene da ne veruju lažnim prorocima i onima koji gledaju samo svoj interes.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.