Izvor: BBC na srpskom, 04.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govor Baraka Obame u Egiptu

Američki predsednik u dogoočekivanom govoru na Univerzitetu u Kairu pozvao na novi početak u odnosima između Sjedinjenih Država i muslimanskih zemalja.

Nastavak na BBC na srpskom...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama: Suprostaviti se svim oblicima ekstremizma

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jun.2009

Američki predsjednik Barack Obama u govoru znakovitog naziva “Novi početak” počeo je svoj, po mnogim ocijenama, povijesni istup na sveučilištu u Kairu kojim želi otvoriti novi dijalog između Sjedinjenih država i Islamskog svijeta. Istaknuo je da se ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Obama u Egiptu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jun.2009

Američki predsednik Barak Obama održao je na kairskom univerzitetu dugo očekivan govor o novim odnosima izmedju SAD i 1,5 milijardi muslimana u svetu koji je označen kao novi početak nakon 11. septembra 2001. Govor, koji su prenosili mediji ši ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BBC na srpskom. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BBC na srpskom. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.