Gospodin Krivokapić je malo lutao VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2020, 10:33

"Gospodin Krivokapić je malo lutao" VIDEO

O novoj vladi Crne Gore u jutarnjem programu TV Prve govorili su politikolog Vladimir Pavićević i istoričar Čedomir Antić.

"Ima jedna stvar koja je dobar i oko toga u Crnoj Gori nema dileme, a to je - izborom vlade Krivokapića zaokružen je proces razvčašćivanja DPS-a", kaže politikolog Vladimir Pavićević za jutarnji program TV Prve.

Kako dalje navodi, smatra da su građani sa razlogom proslavljali da DPS-a više nema u vlasti.

Sa druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pavićević smatra da postoje opravdane kritike na račun novog crnogorskog premijera.

"Gospodin Krivokapić je malo lutao oko toga kakva vlada treba da bude", kaže.

Čedomir Antić navodi da je pročitao ekspoze, ali to nije plan rada. Kako kaže, Krivokapićeva vlada sada zatiče "kriminalnu hobotnicu" sa kojom je neopphodno boriti se.

Pavićević kaže da je njegova kritika umerena i da je važno naglašavati da u ovoj vadi nema DPS-a. On smatra da će nova vlada graditi dobre odnose sa Srbijom.

"Ja ne znam za slučaj da je neki čovek koji je bo prvi na listi odrekne ljudi koji su bili sa njim na listi", kaže Pavićević kritikujući stav Krivokapića da u novoj vladi Crne Gore nema političara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.