Gorili automobil i kamion nakon udesa

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorili automobil i kamion nakon udesa

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio jutros oko 06.20 časova na Kružnom putu na Voždovcu, jedna osoba je poginula, a jedna je teško povrijeđena.

Muškarac star oko 50 godina zadobio je teže opekotine, a prevezen je u Institut za opekotine i rekonstruktivnu hirurgiju, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tijelo miškarca oko 30 godina pronađeno je ugljenisano u autu.

Uviđaj je u toku, a saobraćaj je zaustavljen u obe trake, tako da je velika gužva >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na tom dijelu puta.

Kako saznajemo, prilikom sudara, auto se zapalio i u potpunosti izgorio, dok je kamion samo djelimično oštećen.

Očevidci kažu da su čuli veliki prasak, i da su u prvom trenutku mislili da se kamion zapalio.

Oba vozila se nalaze u istoj traci, tako da nije bilo preticanja. Automobil marke "reno" u potpunosti je izgorio, i skoro da je podletio pod kamion.

Macura je objasnila da su se, prema dosadašnjim saznanjima, sudarili automobil i kamion i da se poslije neseće zapalio automobil.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.