Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2022, 10:16

Gori šuma na nepristupačnom terenu planine Prenj

Na lokalitetu Bijele, na nepristupačnom terenu planine Prenj, gori šuma, trava i rastinje, saopšteno je danas iz Operativnog centra civilne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Stanje na požarištima kod Konjica je nepromenjeno, gore panjevi unutar požarišta, vatra je pod kontrolom i, kažu, nije potrean angažman helikoptera OS BiH.

U poslednja 24 sata vatrogasci su imali još deset intervencija na području Mostara, Čapljine, Čitluka i Stoca, prenela je Fena.

U Gnojnicama je goreo automobil, u Tasovčićima porodična kuća, dok je na ostalim požarištima gorela uglavnom trava i nisko rastinje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.