Goranu Kneževiću ugrađen stent

Izvor: Blic, 18.Dec.2012, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goranu Kneževiću ugrađen stent

Ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Goranu Kneževiću danas je ugrađen stent u Institutu u Sremskoj Kamenici, rečeno je u ministrovom kabinetu.

Knežević se zbog problema sa visokim krvnim pritiskom jutros javio opštoj bolnici u Zrenjaninu, gde živi, odakle je posle testa opterećenja upućen u Institut u Sremskoj Kamenici gde mu je ugrađen stent.

U Kabinetu je rečeno da se ministar oseća dobro i da će se za dva tri dana vratiti redovnim poslovima.

Povezane vesti: Grčki premijer Samaras na operaciji oka, ministar finansija takođe u bolnici

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ministru Kneževiću ugrađen stent

Izvor: Večernje novosti, 18.Dec.2012

ZRENJANIN - Ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Goranu Kneževiću ugrađen je stent u Institutu u Sremskoj Kamenici, rečeno je u ministrovom kabinetu. Knežević se zbog problema sa visokim krvnim pritiskom u utorak ujutru javio Opštoj bolnici u Zrenjaninu, gde živi, odakle je posle...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.