Gorane, ovo nije tvoja žena!

Izvor: Kurir, 03.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorane, ovo nije tvoja žena!

Pevača OK benda ekipa „Paparaco lova“ snimila s javnosti nepoznatom plavušom na Zemunskom keju

Nahvatao plavušu!

Pevača OK benda Gorana Gluhanovića ekipa „Paparaco lova“ snimila je s nepoznatom plavušom na Zemunskom keju kako ruku pod ruku odlaze na njegov gliser. Iako se zna da je Goran već dugi niz godina u srećnom braku i da mu je supruga crnokosa, nema sumnje da će mnoge zaintrigirati ova scena.

Pevačevi prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tvrde da je on poznat kao veran muž i neko ko je bez skandala uspeo da ostvari zavidnu karijeru. Ali, šta je sad ovo?! Pevač je u popodnevnim časovima otplovio sa atraktivnom devojkom u nepoznatom pravcu.

- Goran je zaista veran svojoj supruzi i veoma posvećen porodici, tako da me je ovaj snimak baš iznenadio - kaže jedan njegov prijatelj.Pozvali smo pevača da čujemo njegov komentar, ali on je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

(M. V.)

zoom

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.