Izvor: Piplmetar.rs, 13.Apr.2024, 08:30

Google uvodi pretplatničku verziju Chrome pregledača

Uključujući zaštitu podataka i duboko skeniranje malvera, Google Chrome Enterprise Premium će korisnicima obezbeđivati bezbednije surfovanje internetom, pod uslovom da plate za to. Naime, u pitanju je pretplatnička verzija Chrome pregledača koja nudi pomenute funkcije u zamenu za novac, za razliku od besplatne koja ima opštu zaštitu od fišinga i malvera.
Verzija ovog pregledača fokusirana je pre svega na poslovne korisnike, ali je naravno mogu koristiti i „obični“ korisnici. Nova verzija pregledača pod nazivom Chrome Enterprise Premium ima dve opcije: Core – koja je besplatna i premium – koja je pretplanička. Ta druga opcija funkcioniše kao pregledač koji korisnicima može da pruži više onlajn zaštite.
To...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.