Gomila građana dočekala Vučića u Nišu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Apr.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomila građana dočekala Vučića u Nišu (VIDEO)

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je u Nišu povodom završetka radova na izgradnji novog proizvodnog pogona fabrike Leoni, dočekale su hiljade građana.

Vučića je ispred Leonija dočekalo više hiljada Nišlija koji se došli da ga pozdrave i daju mu podršku za, kažu, politiku koju vodi i zbog onoga što je učinio do sada i što radi za grad Niš.

On je rekao okupljenima da danas mogu da vide kao se obećano ostvaruje.

Pogledajte: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: Tanjug

Reagujući na kampanju lokalne opozicije protiv preuzimanja niškog aerodroma u državno vlasništvo i protiv njega lično, poručio da se "ne plaši i da se nikada neće plašiti neradnika i onih koji su uništavali Niš, koji su krali, pljačkali i otimali imovinu od naroda".

"Da li mislite da je trebalo da se plašim, kad sam doveo sve ove fabrike, gradio puteve, najmodermniji Klinički centar, za razliku od onih koji su samo rušili i razarali?", upitao je Vučić Nišlije, kojima je najavio nove fabrike.

"Besplatan sir postoji samo u mišolovci", ponovio je Vučić i ukazao da oni koji građanima govore da samo treba da glasaju za njih pa će biti i para - jednostavno ne govore istinu.

On je poručio građanima da je zahvaljući njihovom radu, strpljenju, marljivosti Niš danas grad budućnosti, a takođe i da će Nišlije imati najbolju mrežu saobraćajnica, najbržu vezu sa Sofijom, Skopljem i Solunom, Prištinom ...

Kaže, voli da dolazi u Niš, da tamo provodi vreme, da otvara nove pogone, a građanima, više hiljada njih, koji su se okupili da ga podrže, zahvalio je na tome i porucio da Niš sasvim sigurno postaje "apsolutni centar Balkana".

U novom pogonu Leonija u Nišu posao će naći 1.125 radnika, a generalni direktor Klemens Saks ističe da su dosadašnje investicije Leonija u Srbiji dostigle 75 miliona evra, i - najavljuje nove.

Kada sledeće godine završe izgradnju nove fabrike u Kraljevu, ovaj proizvođač optičkih vlakana i kablova postaće najveći posodavac u Srbiji, sa više od 11.000 zaposlenih.

"Otvaramo u Nišu oko 20.000 kvadrata proizvodnih pogona, a kada završimo sa investicijom u Kraljevu, ukupno ćemo imati 110.000 kvadrata proizvodnih pogona u Srbiji i zapošljavaćemo između 11 i 12 hiljada ljudi", kaže Klemens Saks.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.