Golum iz Gospodara prstenova postoji iu stvarnosti!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jun.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golum iz "Gospodara prstenova" postoji iu stvarnosti!

Biće iz popularnog filma snimljeno je u šumi u Kini. Jedina razlika u odnosu na "originalnog" Goluma jeste da ova kreatura ima veće uši

Ako je suditi na osnovu fotografije koju je snimio jedan Kinez, Golum, čuveni lik iz filma “Gospodar prstenova” očigledno ne postoji samo u fikciji, već i u pravom životu.

Naime, kineski turista koji je bio na kampovanju u regionu Huaru, severno od Pekinga, snimio je u šumi ovu neobičnu kreaturu. Ova kreatura neodoljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << podseća na Goluma, s tim da je u odnosu na “originalnog” imala veće uši.

- Krenuo sam u šetnju, kad sam ugledao to čudovište – ispričao je lokalnim medijima taj turista.

Potvrđeno da ovde nije reč o fotošopu, ali ipak se ne radi o nekom čudovištu, već je u pitanju čovek, tačnije glumac.

Naime, reč je o muškarcu koji je za potrebe uloge imao kostim koji liči na Goluma. On je tokom snimanja SF filma iskoristio pauzu i otišao do šume kako bi izršio nuždu!

izvor: telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.