Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golom Kolarova Srbija slavila u Estoniji (VIDEO)

TALIN - Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je danas prvu pobjedu u 2016. godini, pošto je u prijateljskoj utakmici u Talinu trijumfovala protiv Estonije sa 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Aleksandar Kolarov u 81. minutu iz slobodnog udarca sa oko 25 metara.

Srbija je od početka utakmice imala inicijativu, ali u prvom poluvremenu nije uspjela ozbiljnije da ugrozi gol Estonije, koja se uglavnom oslanjala na brze napade.

Izabranici Radovana Ćurčića >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bili su mnogo konkretniji u drugom poluvremenu, kada su stvorili nekoliko dobrih prilika.

Prvu dobru priliku stvorio je Zoran Tošić poslije soloprodora i udarca sa distance, ali je lopta otišla malo pored gola, da bi veoma brzo slično priprijetio Luka Milivojević.

Srbija je do gola stigla u 74. minutu, ali je on poništen zbog navodnog igranja rukom Slobodana Rajkovića.

Adem Ljajić je centrirao iz slobodnog udarca sa desne strane u peterac, a tamo je Slobodan Rajković stomakom spustio loptu do Ivanovića, koji je iz prve šutirao i savladao golmana Mikaela Aksalua. Međutim, gol nije priznat jer je linijski sudija signalizirao da je defanzivac Darmštata igrao rukom.

Srbija je u 81. minutu postigla jedini gol na utakmici, a strijelac je iz slobodnog udarca bio odbrambeni fudbaler Mančester Sitija - Kolarov.

Do kraja susreta nije bilo prilika.

Reprezentacija Srbije će do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine igrati 5. juna prijateljsku utakmicu protiv Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.