Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golić: Zoning plan "Janjske otoke" štiti to područje

BANJALUKA - Ministar za prostorno uređenje, građevinastvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je na sjednici Narodne skupštine da se Prijedlogom odluke o usvajanju Zoning plana područja posebne namjene "Janjske otoke" štiti to područje od devastacije i bespravne gradnje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Za potpredsjednike Vlade RS predloženi Golićeva i Kasipović

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2019

BANJALUKA - Komisija Narodne skupštine Republike Srpske za izbor i imenovanja predložila je parlamentu Srpske da u skladu sa prijedlogom premijera Radovana Viškovića za potpredsjednike Vlade Srpske budu izabrani ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić iz ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.