Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golf survali u jezero i ukrali šest kg pečenja

BIJELJINA - Policija je utvrdila da su Aleksandar Koprivica (18) iz Bijeljine, koji im je poznat odranije, te njegov sugrađanin Aldin Omić (19), u kratkom periodu u tom gradu ukrali golf, te ga survali u jezero, ali i upali u jednu pečenjaru, gdje su, uz ostalo, pokupili i šest kg pečenog mesa.

Nesvakidašnji slučaj rasvijetljen je nakon što je bijeljinskoj policiji, u subotu u 7.30, prijavljeno da je u protekloj noći ukraden golf 2.

Vlasnik je naveo da mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vozilo bilo zaključano i parkirano na parkingu ispred stambene zgrade u kojoj živi, a policajci su se odmah dali u potragu za automobilom, te ubrzo ostvarili rezultate.

"Utvrđeno je da su izvršioci djela devetnaestogodišnji A.O. i osamnaestogodišnji A.K., obojica iz Bijeljine. Nakon što su vozilo otuđili, odgurnuli su ga u jezero u mjestu Sniježnica, opština Teočak, u FBiH", saopštila je Aleksandra Simojlović, portparol PU Bijeljina.

Međutim, istog dana, svega tri sata nakon prve prijave, alarmirana je i policija u Loparama, kojoj je prijavljeno da je neko upao u lokalnu pečenjaru. Tu su ukradeni alkohol, pečeno meso i nešto novca.

"Utvrđeno je da su izvršioci i ovog krivičnog djela lica koja su prethodno ukrala automobil na području Bijeljine", navela je Simojlovićeva.

"Nezavisnim" je potvrđeno da je Koprivica i ranije, dok je bio maloljetan, na identičan način ukrao više vozila. Pod okriljem noći, neopaženo je ulazio u dvorišta u kojima je pronalazio uglavnom nezaključane, pretežno starije automobile. Naknadno su vozila pronađena, bilo da je s njima učestvovao u saobraćajnim nezgodama, ili ih ostavljao napuštena kraj puta.

"Policijska uprava Bijeljina je samo od početka godine imala šest prijava krađe vozila na području grada i u svim slučajevima je utvrđeno da je izvršilac A.K. Sva vozila su pronađena i vraćena vlasnicima", kažu iz policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.