Izvor: Kurir, 24.Sep.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Golf" planira nove modele sa manjom potrošnjom goriva

REJKJAVIK, 24. septembra (Tanjug-Ekos) - Nemački "Folksvagen" planira izradu specijalnog modela sa manjom potrošnjom goriva za novi "Golf", uključujući dizel model "blumoušn" i verziju na autogas (LGP), kao i hibridna i vozila na električni pogon u kasnijoj fazi, saopštio je u Rejkjaviku jedan od najvećih evropskih proizvođača automobila.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novi "golf" modeli - ekonomični i ekološki

Izvor: Mondo, 24.Sep.2008

Jedan od najvećih evropskih proizvodjača automobila, nemački Volkswagen, najavio je planove vezane za proizvodnju nekoliko modela 'golf' automobila. Novi modeli 'golfa' odlikuju se manjom potrošnjom goriva, a uključuju dizel model Bluemotion, model LGP (koji ide na gas), kao i hibridna vozila na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.