Gol Nemanje Matića među tri najlepša u ovoj godini!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2013, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol Nemanje Matića među tri najlepša u ovoj godini!

FIFA suzila krug kandidata za gol godine i Matićevo remek delo protiv Porta uvrstila među tri najozbiljnija za nagradu Puškaš, prenosi "Mocart sport".

 Nemanja Matić  

Bajkovita 2013. godina za Nemanju Matića se nastavlja. FIFA je spektakularan gol srpskog veziste za Benfiku u derbiju protiv Porta uvrstila u najuži krug kandidata na nagradu „Puškaš“ koja se dodeljuje strelcu najlepšeg gola u godini. Pored Matića, ostala dva kandidata su Zlatan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ibrahimović sa svojim fenomenalnim makazicama protiv Engleske i Brazilac Nejmar sa golom protiv Japana na Kupu Konfederacija.

FIFA je pre mesec dana objavila spisak od 10 kandidat za nagradu Puškaš i otvorila glasanje na svom zvaničnom sajtu. Najviše glasova su dobili Matić, Nejmar i Ibrahimović i konačan pobednik će biti proglašen na gala svečanosti koja će biti održana 13. januara 2014. godine u Cirihu.

Matić igra sezonu iz snova. Proglašen je za igrača sezone u Portugalu, uvršten je na listu kandidata za UEFA tim godine, traže ga Real Madrid, Mančester Junajted, Liverpul, PSŽ, Borusija Dortmund, Napoli i drugi evropski klubovi.

 

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol Nemanje Matića među tri najlepša u ovoj godini!

Izvor: Dzungla.org, 09.Dec.2013

FIFA suzila krug kandidata za gol godine i Matićevo remek delo protiv Porta uvrstila među tri najozbiljnija za nagradu Puškaš, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.